Alte știri

Reglări de conturi cu sfârșit tragic, la Drochia. I-a despicat beregata unui tânăr și a chemat poliția

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr a fost reținut după ce i-ar fi despicat gâtul unui alt tânăr. Crima a avut loc în noaptea de duminică, 25 aprilie, în localitatea Șalvirii Noi, din raionul Drochia, scrie deschide.md

Totul a pornit după ce victima, Maxim V. în vârstă de 31 de ani, anterior judecat pentru furt, a venit cu un Mercedes și cu alți doi inși acasă la Vadim P., un tânăr de 33 de ani, pentru a-i cere socoteală.

Oamenii din localitate susțin că Maxim l-a acuzat pe Vadim că ar fi fost informatorul oamenilor legii și împreună cu celelalte două persoane ar fi început să-l bată cu pumnii și picioarele în regiunea capului. Vadim a reușit să scape din baia de pumni și a fugit în casă, însă atacatorii s-au luat după el.

Dânsul s-a ascuns în casă, iar la ușa de la intrare, chiar în antreu, a dat peste un cuțit de bucătărie pe care l-a înșfăcat și a ieșit în pragul casei. Ulterior, cu cuțitul în mână i-a aplicat o lovitură în burtă lui Maxim, după care i-a despicat beregata de jos în sus.

Cei doi inși care l-au însoțit pe Maxim, după ce au fost martorii crimei, s-au speriat și au șters putina de la fața locului într-o direcție necunoscută. Totodată, Vadim a solicitat intervenția unei ambulanțe, dar și a alertat poliția despre caz.

Din nefericire, Maxim a murit pe pragul casei lui Vadim, până la venirea ambulanței.

Angajații IP Drochia au intervenit la fața locului pentru a documenta cazul, unde au găsit cadavrul zăcând într-o baltă de sânge, cuțitul cu care a fost înjunghiat, dar și Mercedesul lui Maxim cu motorul pornit parcat în poarta casei.

Vadim a fost rețint pentru 72 de ore, pe numele său fiind pornit un dosar penal în baza articolului 145 din Codul Penal, iar Maxim a fost petrecut ieri pe ultimul drum.

loading...

Comments are closed.