Alte știri

S-a dat startul lucrărilor de reparație a parcului de pe str. Miron Costin

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi au început lucrările de reparație a parcului de pe str. Miron Costin, din sectorul Râşcani al capitalei, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Proiectul prevede înlocuirea pavajului pe aleea centrală a parcului, iar pe cele secundare, pe suprafețele unde există deteriorări sau tasări, va fi înlocuit. Tot aici va fi reabilitat gazonul, cu instalarea unui sistem automatizat de irigare, iar rețeaua de iluminat public va fi înlocuită cu una modernă, pe bază de LED.

De asemenea, urmează să fie reparată parțial fântâna arteziană din cadrul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire”.

Prezent la fața locului, primarul general, Ion Ceban, a precizat că parcul de pe str. Miron Costin este unul dintre cele mai populare spații de agrement pentru locuitorii din sectorul Râşcani, astfel că autoritățile publice locale investesc resurse pentru modernizarea acestor spații publice.

„Sunt lucrări de amenajare. Odată ce avem intervenții în sector și pe bd. Moscovei, am decis să renovăm și aici, să fie frumos peste tot”, a menționat edilul.

Costul lucrărilor de reabilitare a parcului sunt suportate de Primăria municipiului Chișinău, cu implicarea unor agenți economici.

Citește și: Strada Miron Costin va fi reabilitată. Ce prevăd și cât vor dura lucrările de reparație

loading...

Comments are closed.