Social

S-a rătăcit și a ajuns în Moldova. Astfel și-a explicat un cetățean ucrainean intrarea ilegală pe teritoriul țării noastre

Pinterest LinkedIn Tumblr

În seara zilei de ieri, 2 septembrie, în jurul orei 22:45, pe direcția localităților Grimăncăuți (RM) – Vașcovțî (UCR), polițiștii de frontieră din Sectorul Briceni au observat cu ajutorul dispozitivului de vedere pe timp de noapte o persoană care se deplasa pe jos spre linia frontierei de stat. O perioadă persoana a fost monitorizată și odată cu trecerea frontierei din Ucraina în Moldova, s-a intervenit la fața locului.

A fost reținut un bărbat de 62 ani, identificat ca locuitor al raionului Sokireni. Acesta a recunoscut că încălcase frontiera de stat, însă și-a motivat ilegalitatea prin faptul că a încurcat drumurile și astfel a ajuns în Moldova.

Până la elucidarea circumstanțelor și verificării veridicității motivului invocat, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, în izolatorul IP Edineț. Ulterior, conform acordului de readmisie dintre state, aceasta va fi deferită autorităților ucrainene.

Citește și: Permisele de conducere, în topul celor mai falsificate acte depistate de poliția de frontieră în ultimele zece zile

loading...

Comments are closed.