Actualitate

Sar scântei între edilul Capitalei și consilierii municipali. Ion Ceban: „Nu faceți circ”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Au sărit scântei la ședința de pe 23 decembrie a Consiliului Municipal Chișinău (CMC). Primarul Capitalei Ion Ceban s-a arătat nemulțumit de activitatea consilierilor, acuzându-i că tărăgănesc cu aprobarea proiectelor de pe ordinea de zi, transmite Telegraph.md, cu referire la TV8.md

„Nu faceți circ, aveți deja 45 de minute. Rog executivul să retragă toate proiectele cu caracter funciar. Astăzi este președinția Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), așa cum ne-am înțeles. Ceea ce vă îndemn eu este să începeți ședința”, a spus edilul.

Cu o replică a venit președintele fracțiunii PAS în CMC Vasile Grădinaru. Acesta a spus că „PAS își face treaba, pe lângă executiv. Șefa Direcției finanțe în loc să vină la raport a plecat în vacanță”.

Ulterior primarul a venit cu un răspuns: „Nu puteți să vorbiți despre omul care este pe foaie de boală, nu cunoașteți că aceasta a depus cererea de demisie. Oamenii vă plătesc pentru ca să munciți, nu ca la ora cinci să vă strângeți „castrafuțele” și să plecați”.

Citește și: CMC a aprobat Contractul de Grant oferit de UE pentru dezvoltarea sistemului de transport public municipal

loading...

Comments are closed.