Politic

Sediul PDM: Vlad Plahotniuc s-a întâlnit azi cu ambasadorul SUA în Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vlad Plahotniuc, preşedintele Partidului Democrat din Moldova, a avut o nouă întrevedere cu James D. Pettit, ambasadorul SUA la Chişinău.

„Purtăm un dialog constant cu ambasadorul SUA la Chișinău, James Pettit. În cadrul întrevederii de astăzi, am discutat situația din Republica Moldova la zi, din punct de vedere economic, social și politic. L-am asigurat că Partidul Democrat va continua să vină cu măsuri și proiecte care să ajute la dezvoltarea țării noastre și la creșterea bunăstării oamenilor. Suntem recunoscători pentru sprijinul pe care îl primim din partea SUA în procesul de modernizare a Moldovei”, a scris pe facebook Vlad Plahotniuc.

Cei doi au mai discutat despre alegerile locale, care urmează să se desfăşoare în data de 20 mai în Capitală, municipiul Bălţi, dar şi alte localităţi din ţară.

Telegraph.md menționează că acest moment vine în continuarea dialogului conducerii PDM cu reprezentanţii partenerilor externi ai ţării noastre. Săptămână trecută Plahotniuc a avut o întâlnire cu şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko.

loading...

Comments are closed.