Social

Șeful statului a vizitat mai multe instituții de învățământ din raionul Dubăsari

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul vizitei sale de astăzi în raionul Dubăsari, președintele Igor Dodon a vizitat gimnaziul din satul Ustia, unde directoarea, Tomaş Valentina, conduce un colectiv format din 25 de cadre didactice, care instruiesc 283 de elevi, relatează Telegraph.md

Șeful statului a discutat cu conducerea instituției de învățământ despre problemele cu care se confruntă, precum și despre procesul de instruire a elevilor la distanță. În context, președintele a fost informat că acoperișul gimnaziului necesită reparație, dat fiind faptul că acesta este spart, iar când plouă, apa pătrunde în clădire. Igor Dodon a menționat că vor fi identificate resurse financiare pentru a soluționa problema respectivă.

În cadrul vizitei în raionul Dubăsari, șeful statului a discutat și cu administrațiile grădiniței de copii și a Liceului Teoretic ”Ștefan cel Mare”, din Molovata. Aici președintele a aflat că acoperișul unui bloc al liceului are nevoie de reparație, precum și că există necesitatea de a construi un grup sanitar în sediul liceului, deoarece cel existent este amplasat în aer liber. Igor Dodon a promis că problemele enunțate vor fi soluționate.

Citește și: Igor Dodon a întreprins o vizită de lucru în raionul Dubăsari

loading...

Comments are closed.