Slusari anunță focar de infecția la cea mai mare fabrică de bomboane din țară

Aproape 100 de angajați ai fabricii „Bucuria” ar fi infectați cu coronavirus, iar administrația entității ar fi impus regim de autoizolare pe cont propriu, transmite Telegraph.md, cu referire la TVC.md

Anunțul a fost făcut de deputatul Platformei DA Alexandru Slusari și menționează că va face un demers în acest sens. Contactacți de AGORA, reprezentanții fabricii nu au răspuns la telefon.

„Acum au venit la mine câțiva angajați de la fabrica „Bucuria”. Nu vor afișarea numelor, întrucât să tem. Insistă că aproximativ 100 de angajați de la întreprindere sunt infectați. Administrația a trimis aproape pe toți salariații în autoizolare… din contul oamenilor. Este o revoltă în cadrul colectivului. Voi face un demers pe acest subiect”, a scris Slusari pe pagina sa de Facebook.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 16.357 cazuri. Dintre acestea, până la ziua de azi, 9.229 persoane au fost tratate de COVID-19, iar 536 au decedat din cauza complicațiilor cauzate de infecția virală.

Citește și: Presa din Italia afirmă că îngrijitoarele moldovence aduc coronavirusul, de aceea vor fi testate obligatoriu

Total
0
Shares
Total
0
Share