Alte știri

Stella Avallone, Ambasadorul agreat al Austriei, a prezentat la MAEIE copiile scrisorilor de acreditare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ambasadorul agreat al Republicii Austria în Republica Moldova,  Stella Avallone, a prezentat copiile scrisorilor de acreditare secretarului de stat Dumitru Socolan. Interlocutorii au trecut în revistă stadiul actual şi perspectivele dezvoltării relaţiilor bilaterale moldo-austriece, evidenţiind caracterul dinamic și constructiv al dialogului între cele două ţări, în plan bilateral și multilateral.

Secretarul de stat Dumitru Socolan a mulțumit autorităţilor de la Viena pentru sprijinul constant al Austriei în realizarea politicilor de dezvoltare şi a reformelor în Republica Moldova, fiind evidențiată asistența tehnică şi financiară substanţială acordată țării noastre pe linia Cooperării Austriece pentru Dezvoltare, inclusiv ajutorul umanitar oferit în vederea combaterii pandemiei COVID-19.

De asemenea, diplomații au avut un schimb de opinii pe marginea situaţiei social-politice din Republica Moldova, în contextul desfășurării celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie 2020.

La finalul întrevederii, Dumitru Socolan a asigurat oficialul austriac de întregul sprijinul MAEIE pentru buna desfășurare a mandatului său în Republica Moldova.

Citește și: FOTO // Vlad Batrîncea a avut o discuție online cu ambasadorii Franței și Germaniei

loading...

Comments are closed.