Alte știri

Tânărul de 18 ani care și-a ucis iubita într-un apartament de la Telecentru s-a sinucis în închisoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tânărul de 18 ani, condamnat pentru că şi-a ucis iubita cu sânge rece toamna trecută, într-un apartament din cartierul Telecentru al Capitalei, și-ar fi pus capăt zilelor în închisoare. Informația a fost confirmată pentru publika.md de către purtătorul de cuvânt al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Lilia Guțan, care a menţionat că deținutul a fost găsit inconștient miercuri seara, în jurul orei 17:00, de către un angajat al penitenciarului numărul 13.

Citește și: Candidatul la funcția de ministru al Educației în Guvernul Gavrilița spune că Nemerenco a primit ilegal diploma de master

Medicii instituției au încercat să-l resusciteze, însă era prea târziu. Conform versiunii preliminare, ar fi vorba despre un suicid, deşi tânărul nu a lăsat un bilet de adio.

În prezent, reprezentanții penitenciarului au pornit o anchetă internă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Tânărul de 18 ani a fost condamnat la 13 ani și șase luni de închisoare. Potrivit procurorilor, tânărul şi-ar fi ucis iubita din gelozie. Într-un moment de furie, băiatul a înjunghiat tânăra în abdomen cu un cuţit de bucătărie. Apoi fata a fost lăsată să zacă în apartamentul pe care îl închiria prietenul ei în cartierul Telecentru. Minora fusese dată dispărută de câteva zile. Tânărul îşi recunoscuse iniţial vina şi le spusese anchetatorilor că regretă cele întâmplate. Ulterior, inculpatul și-a schimbat declarațiile şi a spus că nu el a comis crima.

Citește și: Natalia Gavrilița și candidații ei nu au prezentat Parlamentului actele de identitate și alte documente obligatorii conform Legii Guvernului

loading...

Comments are closed.