Politic

Televiziunea națională, capturată de PAS și Maia Sandu, a fost invitată la protestul care va avea loc pe parcursul zilei de mâine

Pinterest LinkedIn Tumblr

Teleradio Moldova, compania națională care deține posturi de radio și tv achitate din bani publici, dar capturate de către actuala guvernare a “vremurilor bune”, a fost invitată protestul din 19 februarie.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

“Colegii noștri din Partidul PACE, membri ai Mișcării Naționale Pentru Popor, doamna Tatiana Bordianu și dl Nelu Straciuc”, a anunțat colonelul Gheorghe Cavcaliuc, liderul PACE.

“Au fost la sediul Televiziunii Naționale Moldova 1, conform tradițiilor moldovenești cu colaci și vin, să invite duminică la protestele populare din 19.02.2023 din centrul capitale, jurnaliștii plătiți din taxele și impozitele noastre.

Ca televiziunea națională plătită din banii publici, să reflecte protestele, spiritul poporului, nu doar falsurile cu care Maia Sandu și hoții din PAS spală creierii cetățenilor și-i manipulează.

Cum și am presupus, într-un stat capturat, cenzura este la ea acasă la televiziunea naționala, ei pur și simplu desconsideră poporul.

Este timpul să facem ordine în țară pentru oameni!

A venit timpul să ne luăm țara înapoi!

PACE pentru Moldova!”, a mai scris Cavcaliuc.

În vederea consolidării dialogului cu cetățenii și creșterii gradului de siguranță, Poliția îndeamnă toți participanții la protest să-și exercite dreptul la libera exprimare pe cale pașnică, să se conformeze indicațiilor oamenilor legii, restricțiilor impuse de autorități, să nu vină cu mesaje care instigă la agresiune, violență sau alt gen de acțiuni periculoase pentru siguranța cetățenilor.

Poliția nu va tolera nici o formă de provocare sau agresiune, inclusiv asupra angajaților săi.

loading...