Alte știri

Trei bărbați din Strășeni au furat o mașina ca „să se plimbe”, iar apoi au abandonat-o

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat din orașul Strășeni a sunat la poliție, anunțând că i-a fost răpit automobilul, de către niște persoane necunoscute.

Mașina era parcată chiar în fața curții sale. Imediat, polițiștii au întreprins toate acțiunile pentru a depista automobilul, dar și pe cei care au săvârșit infracțiunea.

În mai puțin de două ore, autovehiculul furat a fost găsit în satul Negrești din raionul Strășeni, abandonat în apropiere de locuința unei rude a unuia dintre făptași.

În scurt timp au fost depistați și indivizii care au comis infracțiunea.

Aceștia s-au dovedit a fi trei bărbați cu vârstele cuprinse între 17 și 57 de ani, locuitori ai aceluiași oraș cu victima, cercetați, anterior, pentru diferite infracțiuni.

Audiați de polițiști, indivizii și-au recunoscut vina, menționând că au răpit mașina pentru a se plimba câteva zile și că ideea le-a venit când au văzut cheile lăsate în lacătul de pornire al unitații de transport.

Atât făptașii, cât și mijlocul de transport au ajuns la Inspectoratul de Poliție Strășeni, unde urmează să fie stabilite toate circumstanțele cazului și a se lua măsurile legale, autovehiculul urmând a fi restituit proprietarului.

Citește și: VIDEO // Un bărbat din Criuleni a fost reținut după ce a furat un card bancar și a sustras din cont 7000 de lei

loading...

Comments are closed.