Politic

ULTIMA ORĂ // Reacția Procuraturii Anticorupție, după ce Dodon a publicat dosarul penal în care este judecat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procuratura Anticorupție s-a informat despre lansarea site-ului inculpatului Dodon Igor, informează telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit instituției, “caracterul acestei acțiuni este unul total politic și are ca și scop să discrediteze autoritatea justiției. De asemenea, denotă o strategie de „spălare la față” în mod public și de-a pune presiune pe martori, precum și pe instanța de judecată. Totodată, instituția PA consideră ca fiind incompletă informația plasată pe site de către inculpat și confirmă că la dosar există și alte materiale care susțin acuzarea.

Procuratura Anticorupție consideră că actul justiției trebuie să aibă loc în sala de judecată, sub lupa riguroasă a legii și trebuie să poarte un caracter obiectiv, departe de intențiile populiste și politice.
Instituția Procuraturii Anticorupție nu se va lăsa atrasă într-un joc de circumstanțe și nu va admite ca imaginea și autoritatea procurorilor să fie discreditată de inculpați.

PA va urmări felul în care vor decurge lucrurile și va reacționa în măsura în care va considera că este afectată autoritatea și credibilitatea justiției”.

Amintim că Igor Dodon a lansat astăzi pagina cazuldodon.com, pe acest sute fiind publicat dosarul în care este judecat penal la Curtea Supreme de Justiție.

loading...

Comments are closed.