Alte știri

ULTIMA ORĂ // SPPS sesizează Procuratura Generală pe cazul utilizării mașinilor de serviciu în scop personal

Pinterest LinkedIn Tumblr

Serviciul de Protecție și Pază de Stat a sesizat Procuratura Generală despre o altă presupusă ilegalitate constatată în cadrul unei cercetări interne. Este vorba despre noi cazuri de utilizare în scop personal a mașinilor de serviciu și chiar ieșirea cu acestea peste hotarele țării în interes propriu și încredințarea conducerii autoturismului de serviciu de către persoane terțe, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul oficial al instituției.

”Sesizarea a fost remisă ieri 24 februarie 2021, iar la aceasta sunt anexate toate probele acumulate de SPPS.

Totodată, menționăm că instituția noastră va oferi detalii pe toate sesizările depuse la organele de procuratură, imediat ce aceasta se va adopta o decizie.

Reiterăm, SPPS nu va tolera nici o abatere în cadrul Serviciului și va oferi tot sprijinul necesar organelor competente pentru a face claritate și a atrage la răspundere persoanele care ar fi prejudiciat bugetul statului și ar fi încălcat legea în timpul de aflării în exercițiul funcției”, a transmis SPPS.

Amintim că interimatul funcției de director al SPPS este asigurat de către Vasile Popa, bodyguardul personal al Maiei Sandu. Popa a activat și la PAS, iar în trecut a fost bodyguardul lui Vlad Filat.

loading...

Comments are closed.