Alte știri

Un fost angajat „Fulger” a tras cinci focuri de armă în apropierea casei Zinaidei Greceanîi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Câteva focuri de armă s-au auzit în această dimineață, lângă locuința președintelui Parlamentului Zinaida Greceanâi. Potrivit poliției, focurile au fost trase de un fost angajat „Fulger”, în timp ce se întorcea cu prietenii de la o petrecere.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Totul a avut loc în această dimineață pe strada Gherman Pântea din capitală, poliția fiind alertată de locuitori din preajmă, care au tras o sperietură din cauza zgomotelor puternice.

Potrivit șefei Secției Comunicare și Protocol a IGP, Diana Fetco, focurile au fost trase de un tânăr în vârstă de 30 de ani, fost angajat al BDS „Fulger”. La fața locului forțele de ordine au ridicat cinci tuburi de cartușe.

Am reușit să stabilim că împușcăturile au fost efectuate de un tânăr, din arma pe care o deținea legal și care deja a fost ridicată. Acesta venea cu amicii de la o petrecere, când a decis să efectueze, vertical, câteva împușcături, fără a avea intenții să rănească pe cineva. Tânărul de 30 de ani este fost angajat al BPDS „Fulger” și se afla în calitate de pasager într-un Hyundai”, a declarat Diana Fetco.

Sursa: Jurnal.md

Citește și: FOTO // Accident violent la Botanica. Două mașini au fost grav avariate, iar cinci persoane au fost transportate la spital

loading...

Comments are closed.