Alte știri

Un nou punct de vaccinare a fost inaugurat în incinta Aeroportului Internațional Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Autoritățile în sănătate publică au deschis un nou punct de vaccinare în incinta Aeroportului Internațional Chișinău. Astfel, toți cetățenii se pot vaccina cu vaccinurile disponibile: AstraZeneca, Pfizer sau Johnson&Johnson. Noul punct de vaccinare e este deschis în intervalul orelor 8.00-20.00, transmite Telegraph.md

„Obiectivul nostru este de a imuniza 70% din populația țării, pentru a asigura acea imunitate colectivă care ne va permite să ieșim din pandemie. În acest context, întreprindem toate acțiunile necesare pentru a aduce vaccinarea mai aproape de cetățeni. Rămâne ca oamenii să înțeleagă importanța și beneficiile vaccinării, care astăzi este unica șansă de a reveni la o viață normală”, a subliniat secretarul de Stat al MSMPS, Denis Cernelea.

Inaugurarea Punctului de vaccinare a fost posibilă datorită conlucrării eficiente cu administrația Aeroportului Internațional Chișinău, menționează responsabilii de la sănătate.

„Acum, toți pasagerii Aeroportului Internațional Chișinău au posibilitatea să-și administreze unul din cele trei vaccinuri disponibile în incinta terminalului, zona comună”, a menționat purtătoarea de cuvânt al Avia Invest, Rodica Rusu.

Citește și: Mai multe fiole de ser antibotulinic au fost transmise de urgență din Republica Moldova în România

loading...

Comments are closed.