Lifestyle

Un om al străzii, cu 100 mii de euro în cont și alte proprietăți, a murit de frig într-un adăpost din carton

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un om al străzii a murit de frig, miercuri, pe o stradă din Milano, iar asta în timp ce deținea 100 mii de euro în conturi, o casă și o pensie din Germania.

Mai exact, bărbatul avea peste 100 000 de euro în cont, 19 000 de euro în acțiuni și încasa lunar o pensie de 750 de euro din Germania.

De asemenea, bărbatul mai deținea o casă în Calabria, dar și două camionete pentru care avea plătite asigurările la zi.

În ciuda faptului că avea proprietăți, economii și un venit constant care i-ar fi asigurat o viață foarte bună, Umberto Quintino Diaco a ales să trăiască pe străzile din Milano.

El a fost găsit mort de frig, într-un adăpost improvizat făcut din cartoane la stația Porta Garibaldi din Milano. Polițiștii i-au găsit în buzunar 1 235 de euro.

Anchetatorii i-au contactat familia și au aflat că Umberto Quintino Diaco, 75 de ani, a ales să fie o fantomă pentru ai lui. S-a născut la 5 mai 1945 în Paludi și la 17 ani a plecat de acasă și nu a mai dat niciodată vreun semn de viață. Sora lui, Chiarina, a spus: „L-am căutat… Nu a vrut să fie găsit”.

Serviciile sociale din Milano au vrut în nenumărate rânduri să-l ia de pe străzi și să-i ofere un adăpost, însă bărbatul a refuzat și a cerut doar o cutie poștală, cutie în care au fost găsite toate documentele proprietăților și extrasele de cont de la bancă.

sursa: Digi24.ro

Citește și: Un tănăr cioban și-a făcut milioane de fani pe TikTok

loading...

Comments are closed.