Alte știri

Un pastor american care a susţinut că pandemia de coronavirus este „falsă isterie”, ucis de COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pastor care a susţinut că pandemia este „falsă isterie”, ucis de COVID-19.

Landon Spradlin, un pastor american care a ignorat sfaturile privind distanţarea socială, spunând că în jurul coronavirusului s-a iscat o isterie prea mare, a fost răpus de COVID-19, scrie BBC. Bărbatul era originar din Virginia şi a mers cu ocazia sărbătorii de Mardi Gras, la începutul lunii martie, în Louisiana şi New Orleans.

„Misiunea lui era să meargă în diverse locuri, baruri, puburi, biserici, unde cânta blues, se conecta cu alţi cântareţi şi le vorbea despre Dumnezeu”, a spus Jesse Spradlin, fiica în vârstă de 28 de ani a pastorului.

„Nu-mi amintesc să ne fi vorbit despre virus sau să-şi fi făcut griji”, a completat şi Naomi Spradlin, fiica sa mai mică, în vârstă de 26 de ani.

Oficialii locali din New Orleans aruncă vina pe autorităţile centrale pentru lipsa de acţiune privind prevenirea răspândirii coronavirusului în SUA.

BBC mai scrie că pastorul a postat pe 13 martie pe Facebook un mesaj în care nota că banala gripă şi cea porcină au făcut mai multe victime decât COVID-19.

„Nu as spune că trăia cu impresia că este o conspiraţie sau un virus fals. Ştia că este real. Era, însă, furios că presa promovează teama”, a completat Landon Isaac, fiul mai mare al pastorului.

Citește și: VIDEO // La o nuntă, în Africa de Sud, mirii și nuntașii au fost arestați pentru încălcarea restricțiilor impuse pe timp de epidemie

loading...

Comments are closed.