Alte știri

Un prim-ministru va deveni protagonistul unei reviste de benzi desenate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prim-ministrul canadian Justin Trudeau va fi protagonistul unei reviste de benzi desenate publicate în seria ”Political Power”, editată de TidalWave Productions, potrivit Reuters.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Revista glossy, care dedică de peste unsprezece ani numere speciale unor politicieni din întreaga lume, aduce în prim-plan atât cele mai importante momente ale parcursului personal şi profesional al premierului Trudeau, cât şi dificultăţile pe care acesta le-a avut de surmontat.

Trecând prin perioada copilăriei, petrecută în lumina reflectoarelor pe când tatăl său, Pierre Trudeau, era cel de-al 15-lea premier al Canadei, până la decesul fratelui său într-un accident de avalanşă, seria scoate în evidenţă rolul şi activitatea de profesor a lui Justin Trudeau, înainte de a deveni cel de-al 23-lea lider de guvern al Canadei.

Revista de benzi desenate, care conţine 24 de pagini şi este programată pentru lansare pe 16 septembrie, vorbeşte şi despre efervescenţa cu care presa din toată lumea a vorbit despre ”înfăţişarea impecabilă” a lui Trudeau în faţa camerelor de filmat şi a ”atitudinii sale relaxate” în timpul discursului ţinut de premier la înmormântarea tatălui său.

O variantă specială hardcover a revistei de benzi desenate, pe care compania o descrie ca ”un profil nepărtinitor al acestei personalităţi politice”, va fi de asemenea disponibilă.

Trudeau, născut la Ottawa pe 25 decembrie 1971, a preluat funcţia de prim-ministru al Canadei în 2015.

Sursa: Agerpres

Citește și: VIDEO // Imaginele care fac înconjurul lumii. Tăcerea de 21 secunde a premierului canadian, întrebat despre Trump și protestele din SUA

loading...

Comments are closed.