Alte știri

Un șofer băut la volan a fost reținut de polițiști, după ce a sărit la bătaie la reprezentanții legii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un șofer a ajuns la poliție, după ce a urcat în stare de ebrietate la volan și a refuzat să tragă automobilul pe dreapta, iar când a fost oprit forțat a sărit la bătaie la agenții de patrulare. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 01:10, în sectorul Botanica al Capitalei, transmite Telegraph.md 

Este vorba despre un chișinăuian în vârstă de 39 de ani, care a urcat în stare de ebrietate la volanul unui automobil de marca Volkswagen Golf și se deplasa haotic pe bulevardul Decebal.

Șoferul a fost observat de un echipaj de patrulare al INSP. Polițiștii l-au somat și i-au făcut semn să tragă automobilul pe dreapta, însă șoferul nu a dat curs solicitării și a accelerat.

Dânsul și-a continuat deplasarea spre strada Iurii Gagarin neglijind semnalul de interzicere al semaforului la intersecția bulevardului Decebal cu strada Trandafirilor.

Oamenii legii au reușit să stopeze automobilul, la scurt timp, însă șoferul a coborât și a încercat să-l lovească cu pumnul pe unul dintre polițiști. Colegii ultimului i-au sărit în ajutor și au folosit gazul lacrimogen, iar ulterior l-au încătușat forțat pe șofer și l-au escortat la IP Botanica.

Șoferul buclucaș a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că acesta avea o concetrație de 0.91 mg/l în aerul expirat. Pe numele său au fost intentate mai multe procese penale, iar automobilul a fost dus la parcarea specială.

Citește și: Tragedia unui tânăr din capitală: A încercat să fure o bicicletă, s-a speriat de proprietar și s-a aruncat în gol de la etajul 9

loading...

Comments are closed.