Social

Un tânăr a decedat la Orhei, după ce s-a izbit cu motocicleta de o mașină

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr de 22 de ani s-a stins, după ce s-a izbit cu motocicleta de o mașină la Orhei. Potrivit poliției, motociclistul s-a antrenat într-o depășire neregulamentară.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs miercuri, 16 septembrie, în jurul orei 20:30 pe traseul Orhei-Rezina.

Un tânăr cu vârsta de 22 de ani, conducând motocicleta de model Ducatti pe Traseul R-20 ,, Orhei-Rezina-Rîbnița”, cu direcția spre municipiul Orhei, antrenandu-se într-o manevra de depășire neregulamentară cu ignorarea cerințelor marcajului rutier (linia îngustă) continuă, a ieșit pe banda de circulație cu sens opus, ca urmare ciocnindu-se frontal cu autovehiculul de marca Skoda model Fabia, la volanul căruia se afla un bărbat cu vârsta de 59 de ani, ce se deplasa regulamentar. În urma accidentului rutier conducătorul motocicletei în rezultatul leziunilor corporale primite a decedat la fața locului, iar conducătorul automobilului a fost preluat și transportat la Spitalul Raional Orhei. Ambilor conducatori le-au fost prelevate probe biologice pentru a se stabili dacă aceștia au consumat băuturi alcoolice”, a declarat pentru TV8 ofițerul de presă al IP Orhei, Elena Baetrău.

Citește și: VIDEO // Cu o motocicletă adusă din Europa pe bucățele și cu o viteză de peste 200 km/h încerca să fugă de poliție

loading...

Comments are closed.