Alte știri

Un tânăr a primit mită de 1000 de euro și a fost reținut de CNA. Ce urma să facă în schimbul banilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr a fost reținut de către ofițerii CNA și procurorii anticorupție, în urma primirii unei mite de 1000 de euro, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Acesta ar fi cerut banii de la soferul unui microbuz, pentru a determina inspectorii Agenției Naționale Transport Auto să-i restituie placuța și certificatul de înmatriculare, ridicate anterior în urma unui control.

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul ar fi susținut că ar avea influență asupra inspectorii Agenției Naționale Transport Auto și că i-ar putea convinge să-i elibereze plăcuța cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare ale mijlocului de transport, utilizat de denunțător la transportul ilicit de pasageri și mărfuri.

Bănuitul a fost reținut, în aceasta dimineată, pentru 72 de ore și, dacă va fi găsit vinovat, riscă o amendă în mărime de la 1.000 la 3.000 unităţi convenţionale sau închisoare de la 2 la 6 ani.

Citeșete și: Administratorul unui bloc de locuit din sectorul Botanica al capitalei a fost reținut în flagrant de ofițerii CNA

loading...

Comments are closed.