Social

Un tânăr de 19 de ani a fost atacat de 3 indivizi care l-au deposedat de geanta în care se aflau portmoneul cu mijloace bănești

Pinterest LinkedIn Tumblr

În noaptea de 6 iulie curent, un tânăr de 19 de ani a fost atacat de 3 indivizi, care aplicând forța fizică l-au deposedat de geanta în care se aflau portmoneul cu mijloace bănești, caștile și actele de identitate. Victimei i-a fost cauzat un prejudiciu în sumă de 1 300 lei. Incidentul a avut loc pe str. I. Pelivan, transmite Telegraph.md, cu referire Safenews.md

La fața locului au intervenit polițiștii sec. Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, după ce au fost alertați de către victimă.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație demarate de către polițiștii sect. Buiucani, au fost identificați suspecții în acest caz. Aceștia s-au dovedit a fi doi minori cu vârstele de 11 și 15 ani, și un tânăr de 24 de ani, originari din capitală.

Indivizii au fost escortați la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale, aceștia și-au recunoscut vinovăția. Bunurile au fost depistate și returnate victimei.

Este de menționat că minorii nu sunt la prima abatere, anterior fiind atrași la răspundere penală pentru infracțiuni similare.

Actualmente, indivizii sunt cercetaţi penal în stare de libertate pentru jaf, iar conform legislaţiei penale în vigoare ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Citește și: Chicu: „Dacă ne ducem la OrheiLand, în Italia nu ne ducem”

loading...

Comments are closed.