UPDATE // Accident rutier soldat cu un deces și trei persoane rănite, în apropierea localității Chetrosu, raionul Drochia

Astăzi s-a produs un grav accident rutier pe traseul R-7, în zona apropiată a localității Chetrosu din raionul Drochia, soldat cu un deces și trei persoane rănite.

Potrivit informațiilor preliminare furnizate de Poliție, accidentul a avut loc în urma unei coliziuni frontale între două autovehicule, un Volkswagen Polo și un Citroen. În urma impactului violent, șoferul Volkswagen-ului Polo a decedat la locul accidentului, iar trei pasageri din Citroen au suferit traumatisme și au fost transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Guțul, despre lipsa Maiei Sandu și a lui Dorin Recean de la inaugurarea noului Guvernator al UTAG: „O insultă la adresa găgăuzilor”

Circumstanțele exacte ale accidentului rămân deocamdată neclare, iar Poliția continuă investigațiile pentru a stabili cauzele și responsabilitatea acestui tragic incident rutier.

Echipele de intervenție și salvare au ajuns rapid la locul accidentului pentru a acorda asistență medicală victimelor și pentru a gestiona traficul în zonă, care a fost perturbat temporar în urma coliziunii.

Autoritățile au lansat un apel către conducătorii auto să fie prudenți și să respecte regulile de circulație, mai ales în condițiile traficului intens, pentru a evita astfel de tragedii.

Poliția continuă ancheta în acest caz pentru a clarifica toate aspectele și circumstanțele ce au dus la producerea accidentului. Oricine deține informații relevante este rugat să contacteze autoritățile pentru a contribui la stabilirea faptelor și cauzelor evenimentului tragic.

UPDATE, 20.07.2023:

Polițiștii au stabilit preliminar că un bărbat de 30 de ani, locuitor al satului Chetrosu din raionul Drochia, conducând automobilul de marca Volkswagen, având ca pasager un tânăr de 25 de ani, ar fi observat un alt automobil de marca Citroen care se deplasa haotic din direcția sensului opus al carosabilului.

Citroenul era condus de un bărbat de 38 de ani din Soroca și îl avea ca pasager pe un alt bărbat de 46 de ani.
Pentru a evita impactul, șoferul Volkswagenului ar fi virat brusc spre stânga, conform direcției de deplasare, însă în același moment conducătorul Citroenului ar fi îndreptat volanul spre dreapta sa, direcția de deplasare a acestuia, în rezultat autovehiculele tamponându-se frontal.

În urma accidentului rutier, pasagerul din Citroen a decedat la fața locului, iar celelalte trei persoane implicate în accident au fost transportate la Spitalul Raional Drochia pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii din Drochia întreprind toate acțiunile necesare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Menționăm că în cadrul cercetărilor s-a stabilit că automobilul Citroen ar fi fost răpit pe parcursul zilei de ieri de pe teritoriul unui SRL din satul Nicoreni, raionul Drochia.

Total
0
Shares
Total
0
Share