Politică

Valentina Buliga vine cu un mesaj în contextul recentelor plecări din PDM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Democrat Valentina Buliga a venit cu un mesaj oficial în legăturile cu recentele plecări din partid, explicând atitudinea sa față de aceste evenimente.

Mai jos, vedeți mesajul integral al Valentinei Buliga.

„Dragi prieteni, sunt în PD din momentul în care formațiunea a făcut primii pași. Am venit aici, ghidată fiind de cele mai bune și sincere intenții.

Am acceptat în calitate de membru persoane care credeau și mai cred, la fel ca și mine, că numai binele va schimba lumea. Am muncit mult in această echipă. Am ținut mult la oamenii ei, la subalternii mei. Nu am căutat dividende politice, pentru că ele sunt efemere. Mi-am asumat reforme nepopulare, am avut mereu curajul să lupt pentru idei. De multe ori am respectat deciziile majorității, fie Guvern, Parlament, Partid, chiar dacă am avut alte argumente. Așa ințeleg eu o echipă.

De fiecare dată când cineva părăsea Partidul Democrat, trăiam o dramă personală. Pentru că am muncit împreună și nu am renunțat la idee. Timpul ne-a unit. Am trăit și bucurii și dureri împreună. Am avut și construit încredere, am realizat multe. Multe încă putem schimba împreună.

Probabil, ați așteptat o reacție de la mine despre recentele plecari din Partid. Nu sunt eu în drept să judec pe nimeni. Dar, nu am acceptat și înțeles niciodată traseiștii politici. Cei care călătoresc dintr-un sediu în altul, în viziunea mea, sunt oameni lipsiți de capacitatea de a trai cu viață unei echipe, cu succesele ori cu greșelile ei.

Oameni, care au renunțat la credință. Cred că îi va taxa timpul, iar interesele ascunse, ca și orice adevăr, vor ieși la iveală. Doamne-ajuta!”

Citește și: Diaspora către deputatul PAS, Galina Sajin: Să răspundă somnoroasa din Parlament

loading...

Comments are closed.