Alte știri

Veste bună pentru fanii AC/DC: Trupa revine pe scenă, după o pauză de șase ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trupa australiana de heavy metal AC/DC revine pe scenă, după o pauza de șase ani. Trupa australiană AC/DC a anunţat, într-un mesaj publicat pe Instagram, că revine în muzică într-o formulă din care fac parte solistul Brian Johnson, basistul Cliff Williams şi bateristul Phil Rudd.

Speculaţii privind revenirea trupei pe scenă au apărut în urmă cu doi ani, însă AC/DC a dat indicii în acest sens în ultimele zile, publicând diverse clipuri online.

Cel mai recent album AC/DC a fost lansat în 2014, „Rock or Bust”. Brian Johson s-a retras din grup în 2016, din cauza unor probleme de sănătate. În turneul „Rock or Bust”, el a fost înlocuit de Axl Rose, solistul formației Guns’n’Roses.

În primăvara lui 2019, inginerul grupului, Mike Fraser, a confirmat că trupa s-a aflat în studio pentru înregistrări alături de Brian Johnson. Iată că, la distanță de un an, trupa confirmă reunirea și este pregătităsă urce din nou pe marile scene odată ce situția generata de pandemie va permite acest lucru.

Trupa AC/DC, înfiinţată la începutul anilor 1970, a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame în 2003. Albumele grupului, în rândul cărora se remarcă „High Voltage” (1975), debutul discografic, „Highway to Hell” (1979), „Back in Black” (1980), „For Those About to Rock We Salute You” (1981), „The Razors Edge” (1990) şi „Black Ice” (2008), au fost vândute în peste 200 milioane de copii pe plan mondial.

Sursa: Click!

Citește și: Actrița din „Fifty Shades” a regizat un videoclip pentru trupa Coldplay

loading...

Comments are closed.