VIDEO // Accident violent în centrul capitalei. O femeie a ajuns la spital

Accident violent, în centrul capitalei. O femeie a ajuns la spital după ce mașina în care se afla ca pasageră s-a tamponat cu un alt autoturism. Totul a avut loc în data de 19 iuile, în jurul orei 12.00, la intersecția străzilor Ismail și Alexandru Hîjdeu, informează Echipa.md

Imaginile de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular. În acestea se vede o mașină ce aparține unei firme private de pază care s-a tamponat cu un alt automobil.

Din datele oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Talpă, mașina în care se afla pasagera rănită era condusă de o femeie de 37 de ani, iar autoturismul firmei de pază, de un bărbat de aceeași vârstă.

În urma coliziunii, pasagera din mașina condusă de femeie a avut de suferit mai multe traumatisme. Aceasta a fost dusă la spital de echipajul medical venit la locul impactului.

Pe cazul dat, poliția a pornit o anchetă, iar șoferul care va fi găsit vinovat, va fi pedepsit în funcție de gravitatea leziunilor suferite de victimă.

Citește și: Doi minori din Ialoveni, suspectați că au furat 100 000 de lei de la o companie

Total
0
Shares
Total
0
Share