Alte știri

VIDEO // Accident violent în centrul capitalei. O femeie a ajuns la spital

Pinterest LinkedIn Tumblr

Accident violent, în centrul capitalei. O femeie a ajuns la spital după ce mașina în care se afla ca pasageră s-a tamponat cu un alt autoturism. Totul a avut loc în data de 19 iuile, în jurul orei 12.00, la intersecția străzilor Ismail și Alexandru Hîjdeu, informează Echipa.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Imaginile de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular. În acestea se vede o mașină ce aparține unei firme private de pază care s-a tamponat cu un alt automobil.

Din datele oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Talpă, mașina în care se afla pasagera rănită era condusă de o femeie de 37 de ani, iar autoturismul firmei de pază, de un bărbat de aceeași vârstă.

În urma coliziunii, pasagera din mașina condusă de femeie a avut de suferit mai multe traumatisme. Aceasta a fost dusă la spital de echipajul medical venit la locul impactului.

Pe cazul dat, poliția a pornit o anchetă, iar șoferul care va fi găsit vinovat, va fi pedepsit în funcție de gravitatea leziunilor suferite de victimă.

Citește și: Doi minori din Ialoveni, suspectați că au furat 100 000 de lei de la o companie

loading...

Comments are closed.