Alte știri

VIDEO // Amenzile nu-i sperie! Doi șoferi au fost prinși beți la volan, în timp ce conduceau haotic prin capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi șoferi din capitală, depistați în stare de ebrietate la volan. Potrivit poliției, ieri, în jurul orei 12:00, în sectorul Buiucani al capitalei, pe strada Alba Iulia, polițiştii Inspectoratului Național de Securitate Publică, au observat un autoturism de marcă Hyundai, care se deplasa haotic pe stradă. Imediat, autovehicolul a fost stopat de agenții de patrulare, transmite Telegraph.md

Acesta era condus de un șofer, în vârstă de 44 de ani, care avea miros specific de alcool. Ulterior, a fost supus testării alcoolscopice, iar rezultatul înregistrat a fost de 1.23 mg/l, în aerul expirat.

Un alt caz, depistat de către ofițerii INSP s-a întâmplat în această dimineață în jurul orei 8.00, pe strada Petricani din Chișinău, ofițerii de patrulare au stopat un automobil de marcă Opel, de asemenea pentru conducere neadecvată.

La volan se afla un conducător auto, în vârstă de 64 de ani, astfel, fiind supus testului alcoolscopic s-a constatat în aerul expirat o concentrație de 0.34 mg/l.

Ambii conducători auto au rămas fără permisul de conducere și urmează să fie documentați conform legislației în vigoare, iar instanța de judecată se va pronunța.

Inspectoratul Național de Securitate Publică, pentru ziua de azi și mâine a intensificat patrularea şi monitorizarea depistării stării de ebrietate la volan, a şoferilor care sunt iresponsabili şi nu țin cont de recomandările autorităților.

Citește și: ULTIMA ORĂ! Ministrul Pavel Voicu este infectat cu COVID-19

 

loading...

Comments are closed.