Politic

VIDEO // Aproape o mie de protestatari, blocați lângă Cimișlia de Poliție pentru a nu ajunge la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Aproape o mie de oameni, blocați lângă Cimișlia de poliție pentru a fi împiedicați să ajungă la mitingul pașnic de la Chișinău.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

“Regimul încalcă drepturile cetățenilor, drepturile omului. Totul se documentează, iar cei care se fac vinovați, vor fi trași la răspundere conform legii”, susțin organizatorii măsurii de protest.

Amintim că mai multe autobuze și microbuze, pline cu oameni din toată țara, dornici să participe la mitingul pașnic de astăzi, au fost oprite și împiedicate să se îndrepte spre Chișinău.

Cetățenii își exprimă nemulțumirea că nu pot ajunge la acțiunea organizată cu scopul de a determina Guvernul să plătească integral facturile cetățenilor pentru gaze, energie termică și electrică, pentru lunile de iarnă.

“Atenționăm transportatorii auto, care intenționează să aducă persoane din diferite localități spre capitală, să se asigure că au toate actele în regulă. În timpul deplasării să respecte prevederile Regulamentului circulației rutiere, să nu pună în pericol pasagerii sau alți participanți la trafic. Solicităm ca imediat după debarcarea persoanelor, să nu perturbeze traficul în Chișinău, iar unitățile de transport să fie parcate în locurile special amenajate și să nu blocheze căile de acces”, scrie în comunicatul de ieri al Poliției.

 

loading...

Comments are closed.