Alte știri

VIDEO // Cavcaliuc, despre retragerea Natei Albot de pe lista PAS: „Vom lupta și mai departe ca narcomanii să nu ajungă în Parlament”

Pinterest LinkedIn Tumblr

 Candidatul cu nr. 8 pe lista partidului PAS pentru anticipatele din 11 iulie, Nata Albot  a anunțat în această seară că se retrage de pe listă și recunoaște că avea narcotice asupra sa în 2016 pe Aeroportul Chișinău. Liderul Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Gheorghe Cavcaliuc, a comentat această faptă, manifestându-și respectul pentru decizia luată de Nata Albot, el fiind și cel care cum două zile a făcut publică această informație despre candidatul PAS.

„Mă bucur de decizia candidatului pentru funcția de deputat, prins cu droguri pe Aeroportul din Chișinău, care nu a stat să aștepte expirarea celor 72 de ore și s-a retras de pe listă”, a menționat liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, într-un LIVE, pe pagina sa de Facebook.

Cavcaliuc s-a arătat a fi bucuros de faptul că împreună cu echipa pe care o conduce nu a admis ca în Parlament să ajungă o persoană cu integritatea compromisă.

„Și pe viitor vom lupta ca astfel de indivizi dubioși să nu ajungă în Parlament și instituțiile statului. Împreună facem ordine în țară, Acasă Construim Europa”, a mai adăugat Cavcaliuc.

În același LIVE pe pagina sa de Facebook, Gheorghe Cavcaliuc a promis că în curând va ieși cu dezvăluiri despre alți candidați certați cu legea.

Amintim că în decembrie 2016, Nata Albot a fost depistată cu substanțe narcotice asupra sa, pe care le-a luat în timp ce se afla la Restaurantul Propaganda al Nataliei Morari.

Dezvăluirile despre cazul în care a fost implicată vedeta TV au fost făcute de către Gheorghe Cavcaliuc, liderul PACE. Acesta din urmă susține că pe listele electorale există în jur de 30 de persoane care au probleme penale.

loading...

Comments are closed.