(video) Geta Burlacu îndeamnă oamenii să iasă la vot și să aleagă continuarea reformelor începute de PDM

geta burlacu, artisti emeriti moldova, artisti moldoveni, artisti sustin pdm, iurie sadovnic, adriana ochisanu, nicolae botgros, partidul democrat reforme, referendum pdm

Într-o adresare video, interpreta Geta Burlacu a îndemnat oamenii să iasă la data de 24 februarie la vot și să aleagă continuarea faptelor bune pentru Moldova dar să voteze în cadrul referendumului care va avea loc în cadrul aceleiași zile.

Emerita artistă spune că susține propunerea Partidului Democrat din Moldova penru a reduce numărul de deputați de la 101 la 61 dar și posibilitatea retragerii mandatului pentru deputații care nu își îndeplinesc atribuțiile.

Interpreta a amintit că democrații au pornit multe proiecte bune pentru Republica Moldova și spune că dorește ca ele să fie continuate. Artista ne îndeamnă să nu stăm acasă în data de 24 februarie și să ieșim la vot pentru a vota continuitatea reformelor și pentru referendumul de reducere a numărului de deputați împreună cu retragerea mandatului celor care nu fac față și nu își îndeplinesc atribuțiile.

Amintim că și alți artiști emeriți din țara noastră au venit cu îndemnuri de a vota pentru Partidul Democrat din Moldova și de a susține propunerile acestora privind referendumul care va avea loc în aceeași zi cu alegerile. Printre vedetele autohtone care s-au pronunțat în favoarea continuității reformelor începute de PDM se numără Adriana Ochișanu și Iurie Sadovnic, Nicolae Botgros și Constantin Moscovici.

Total
0
Shares
Total
0
Share