Politic

VIDEO // În pofida presiunilor și amenințărilor, mii de oameni s-au pornit spre mitingul organizat de Mișcarea Pentru Popor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mii de oameni din diferite colțuri ale țării anunță despre participarea la mitingul organizat astăzi la Parlament de Mișcarea Pentru Popor. Astfel de mesaje vin din diferite raioane. Localnicii de la Orhei, Seliște, Edineț, Ghindești, raionul Florești, Scăieți, raionul Drochia, au postat pe rețelele de socializare imagini cu mobilizarea la acțiunea de la ora 13:00.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Oamenii spun că vor să ceară de la Guvern achitarea integrală a facturilor pentru gazele naturale, energia electrică și termică în lunile de iarnă. Oamenii spun că nu au cu ce să plătească aceste servicii la actualele tarife.

Amintim că mai multe autobuze și microbuze, pline cu oameni din toată țara, dornici să participe la mitingul pașnic de astăzi, au fost oprite și împiedicate să se îndrepte spre Chișinău. Cetățenii își exprimă nemulțumirea că nu pot ajunge la acțiunea organizată cu scopul de a determina Guvernul să plătească integral facturile cetățenilor pentru gaze, energie termică și electrică, pentru lunile de iarnă.

loading...

Comments are closed.