Politic

VIDEO // Internauții, despre prestațiile Maiei Sandu: „Eu n-o mai pot urmări. Fraze generale peste care trebuie să trec, ca să aștept să aud ceva esențial”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ultimele prestații ale candidatului PAS, Maia Sandu, la emisiunile TV au stârnit critici dure la adresa politicianului. Astfel, după ce Sandu a fost invitată la emisiunea „Cutia neagră” cu Mariana Rață de la TV8, internauții au constatat că lidera PAS nu are răspunsuri concrete la cele mai simple întrebări, transmite Telegraph.md, cu referire la BreakingNews.md

„Eu nu o mai pot urmări. Nimic concret, fraze generale peste care trebuie să trec, ca sa aștept să aud ceva esențial. Această „mâncare” lâncedă ne-o toacă de când s-a făcut prezentă pe ecrane. Tot așteptând, schimb canalul”, a scris Galina Banaru.

Mesajul Galinei Banaru a fost susținut de alți moldoveni. „Am înțeles promisiunea importantă a Maiei Sandu. Dacă vrem să ieșim din mocirlă să o alegem pe ea. Dar nu am înțeles cum va efectua ieșirea din mocirlă. Și nu ne-a asigurat că nu ne bagă în altă mocirlă și mai profundă”, spune Anna Vovc.

Agapia Butuc este de părerea că Maia Sandu este o „descendentă directă din comsomolul sovietic”, iar Valia Clim a rămas indignată după ce Maia Sandu s-a declarat luptătoare.

„Tu ai luptat? Ți-ai luat geanta și ai plecat ! Coaliții, kozacioci, incompetență, minciuni, ipocrizii”, scrie Clim.

„După ce a coalizat cu PSRM sub oblăduirea lui Kozak, să te dai luptătoare împotriva acestui sistem corupt până în măduva oaselor și să te dai modestă – asta da, performanță”, a scris Victoria Minzel.

PAS susține că șoferul Maiei Sandu nu este remunerat oficial de către staff-ul electoral

loading...

Comments are closed.