Alte știri

VIDEO // Maia Sandu a înțeles că protestele sunt periculoase pentru cetățeni

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce a scos mii de oameni în stradă și i-a suspus riscului de a se infecta, Maia Sandu a înțeles că astfel nu se rezolvă problemele. Președintele ales a declarat la PRO TV că soluția pentru depășirea crizei politice este dialogul, de altfel, așa cum a declarat anterior și președintele Igor Dodon, transmite Telegraph.md, cu referire la Today.md

MAIA SANDU: Pandemia este cea mai mare problemă și noi nu ne dorim ca să trebuiască să ieșim în stradă încă o dată. Noi ne dorim să se găsească soluțiile și soluții sunt. Soluția este în mâna Guvernului, este în mâna partidelor din Parlament.

JURNALIST: Și în cazul că nu se va găsi o soluție și nu se va întâmpla ceea ce vă doriți? Atunci protestele vor continua?

MAIA SANDU: Atunci o să discutăm. Nu ne dorim ca să ajungem să avem prea multe proteste.

Amintim că săptămâna trecută, președintele țării Igor Dodon a chemat opoziția să renunțe la proteste pe timp de pandemie. Șeful statului a invitat toate partidele parlamentare la dialog, pentru a elabora foaia de parcurs privind dizolvarea Legislativului și anunțarea alegerilor anticipate. Chiar și așa, președintele ales, Maia Sandu, a organizat în data de 6 decembrie un protest la care au participat 5000 de persoane, iar în timpul manifestației nu au fost respectate regulile epidemiologice.

DOC // Veaceslav Platon roagă PG să-i cerceteze pe ofițerii SIS care au publicat documente despre Maia Sandu și Domnica Manole

loading...

Comments are closed.