(Video) Moldovenii după publicarea raportului Kroll 2: Maia Sandu trebuie să rupă alianța cu PSRM!

Moldovenii după publicarea raportului Kroll 2, Maia Sandu trebuie să rupă alianța cu PSRM, alianta acum psrm, dodon maia sandu, unde-i miliardul, ce spun moldovenii, ilan shor raportul kroll, frauda bancara, 

Ce va face premierul Maia Sandu după ce s-a aflat că în Raportul Kroll 2 se regăsesc oameni apropiați de președintele Igor Dodon (e vorba de cumătrul său Viorel Melnic, dar și de soțul Zinaidei Greceanîi, care a luat credite din BEM) – blocul ACUM va rupe alianța cu PSRM, sau vor prefera să rămână împreună? Apropo de Kroll, în raport nu se regăsește numele lui Vlad Plahotniuc, asta deși Năstase și Maia Sandu îl acuzau pe fostul lider PDM că ar fi furat miliardul.

Reporterul Telegraph a încercat astăzi să afle reacțiile moldovenilor după publicarea Raportului Kroll 2. Odată cu schimbarea guvernării, va fi sau nu va fi întors miliardul poporului? “Nu cred că va fi întors, pe internet am citit că și Maia Sandu a furat bani, ei toți sunt legați unul cu altul”, a spus un tânăr.  “Eu cred că miliardul furat va fi întors din banii cetățenilor, noua guvernare va scumpi prețurile, și salariile le vor scădea”, a spus o tânără.

O doamnă în etate a declarat: “Eu în fiecare zi privesc toate emisiunile astea și deja m-am săturat, am obosit, numai vorbe dar fapte nimic”. Alt cetățean este de părere că: “Această guvernare, au venit de la Moscova și le-au dat indicații ce să facă la Chișinău… credeți că Dodon nu este legat cu furtul? De ce nu vrea să deie voie la un procuror din Europa? De atâta că se teme”, a spus el. “Nu mai înțeleg care este vinovatul, toți dau vina unul pe altul, așa că eu cred că toți au luat câte oleacă din miliard”, a punctat o femeie.

Oamenii mai cred că Alianța blocului ACUM cu PSRM nu va dura nici până la toamnă. “Părerea mea este că Maia Sandu nici nu trebuia să intre în alianță cu Dodon”, a declarat un bărbat… În continuare urmăriți video cu reacțiile mai multor moldoveni după publicarea Raportului Kroll 2.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share