Alte știri

VIDEO // Momente din viața personală a lui Gheorghe Cavcaliuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce LIVE-ul liderului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, unde acesta a arătat drumul plin de gropi, boltoage cu apă și noroi care duce spre casa sa dar și locuința în care trăiește, a adunat peste 200.000 de vizualizări doar în 24 de ore, liderul PACE a deschis ușa și în viața sa personală.

Acesta a făcut un LIVE cu câinii lui și a povestit despre ei și legătura strânsă pe care o are cu cei doi patrupezi minunați.

Ei sunt Rex care are cinci ani și a fost ales de către fiul mai mare a lui Gheorghe Cavcaliuc, Cezar și cel de-al doilea este Mercedes, cel ce a fost selectat de mezinul lui Cavcaliuc, Bogdan.

Ambii patrupezi sunt membri ai familiei Cavcaliuc și cei care apără gospodăria și au grijă de casă când cei maturi sunt plecați la muncă.

„Ambii mă așteaptă toată ziua ca și stăpâni ai casei și sunt foarte prietenoși, deștepți și luptători”, a menționat liderul PACE despre câinii săi.

Seara, după întâlnirile cu alegătorii, prin țară, Gheorghe Cavcaliuc stă la vorbă și cu cățeii săi, căror le povestește despre cum i-a trecut ziua și ce planuri are pentru următoarea.

Amintim că Gheorghe Cavcaliuc locuiește într-un sat din suburbia Chișinăului. O regiune unde nici măcar nu este apă, gaz sau canalizare. Mai mult, drumul care duce spre casa liderului PACE este unul de țară și plin de gropi. Asta în moment ce în presă au apărut informații precum că acesta ar fi locuit într-o casă dintr-un cartier de lux.

loading...

Comments are closed.