Social

VIDEO // Nuntă în lacrimi și sânge, după ce poliţia a intrat cu forţa peste zeci de invitaţi pentru că nu au fost respectate măsurile anti COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

O nuntă din Israel care a avut loc miercuri noaptea, s-a lăsat cu plânsete şi sânge după ce poliţia a dat buzna peste invitaţi, relatează The Guardian, citat de SafeNews.md, citat de Telegraph.md

Familia a fost acuzată că nu a respectat măsurile de carantină impuse pentru stoparea răspândirii noului coronavirus.

Momentele au fost surprinse şi au ajuns imediat virale, făcând înconjurul social media în Israel. În imaginile surprinse se poate observa cum fratele miresei este târât afară plin de sânge.

În urma celor întâmplate, familia a acuzat autorităţile că au avut un comportament violent faţă de invitaţi, susţinând în acelaşi timp că au respectat normele de singuranţă impuse.

Ofițerii au declarat că bărbatul ce poate fi văzut în înregistrarea video cu fața sângerândă a fost arestat după ce a aruncat cu o sticlă de ulei și a alunecat pe acesta.

„În timpul arestării atât un ofițer cât și suspectul au alunecat pe ulei și au fost răniți de sticla spartă”, a anunțat poliția israeliană într-un comunicat.

Amir Ohana, ministrul pentru securitate publică, a promis că va urmări personal investigația, poliția fiind în subordinea ministerului său.

„Sunt într-adevăr imagini dificile și nefericite”, a declarat acesta despre filmare.

Cunoști ce este Ransomware? IGP vine cu recomandări de prevenire a atacurilor acestui program rău intenționat

loading...

Comments are closed.