Alte știri

VIDEO // O „clarvăzătoare” din Ocnița a fost reținută pentru escrocherie. A mințit o femeie de 12 000 de lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie în vârstă de 35 de ani, originară dintr-un sat din r. Ocnița, a fost reținută de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectată de escrocherie, transmite Telegraph.md

Polițiștii au fost sesizați de victimă care a comunicat că a fost înșelată de mijloace bănești și articole din aur, de o femeie ce s-a dat drept clarvăzătoare și că o poate ajuta pe prietena ei. Femeia a comunicat forțelor de ordine că a fost înșelată de suma de 12 000 lei.

În cadrul acțiunilor de investigații și urmărire penală, polițiștii au stabilit că suspecta, urmărind scopul dobândirii ilicite a bunurilor prin inducerea în eroare și sub pretextul că o poate feri de farmece ce îi pun viața prietenii victimei în pericol, a estorcat bani.

În cadrul acțiunilor procesual penale, suspecta și-a recunoscut vina. Aceasta nu este la prima abatere fiind judecată pentru infracțiuni analogice.

Actualmente individa este cercetată penal pentru escrocherie, iar conform legislației penale în vigoare riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

Poliția continuă acțiunile în vederea stabilirii complicității acesteia și în alte cazuri.

Citește și: Câți chișinăuieni au decedat din cauza COVID-19 până astăzi

loading...

Comments are closed.