(video) Octavian Țîcu râde de colegul său din PAS: “Care lux? Dumitru Alaiba a avut o ieșire comică!”

Țîcu despre Alaiba, Dumitru Alaiba, Octavian Țîcu, Țîcu despre condițiile de lux din Parlament, biroul deputatului, cum arata biroul unui deputat, Parlamentul Republicii Moldova
 

Live-ul deputatului Dumitru Alaiba din fracțiunea PAS, despre așa-numitele condiții de “lux” din Parlament, a fost catalogat drept comic de către deputatul din fracțiunea Platforma DA, Octavian Țîcu.

“Ieșirea lui Dumitru Alaiba a fost comică pentru mine. La Guvern da, erau condiții de lux pe timpul când eu eram Ministru al Sportului, dar la Parlament, unde ai un birou de 6 pe 6 și un frigider mic și trei scaune în cruce, pentru ce atâta agitație?”, a declarat Țîcu în cadrul emisiunii “Puterea a Patra”.

Anterior și liberal-democrata Maria Ciobanu, aleasă din nou deputat, de această dată din partea blocului ACUM, s-a arătat indignată de mesajul colegului său, Dumitru Alaiba. Maria Ciobanu i-ar fi spus lui Dumitru Alaiba să nu se mai dea în spactacole de prost gust, că aproape toți oamenii au în case, iar mulți și în birouri frigidere, aer condiționat și seifuri. Iar așa show-uri de prost gust ar știrbi din credibilitatea blocului ACUM.

Amintim că deputatul Alaiba a făcut un live pe facebook prin care a dorit să-și facă PR, spunând că nu ar merita să muncească în astfel de condiții de “lux”, făcând referință la un mic frigider, un safeu și un dulap. După acel live, mai mulți internauți l-au criticat pe Alaiba chiar în comentarii, spunând că exagerează. Mai mult, bloggerul Eugen Luchianiuc a publicat pe blogul său și o poză cu Dumitru Alaiba în biroul pe care-l avea la Guvern, pe timpul când ocupa funcția de consilier al lui Vlad Filat.

“Această fotografie este dintr-un cabinet de la Guvern. Cabinet cam cât tot apartamentul în care stăm acum. Cam cât vreo 4 cabinete de deputați.”, scria Luchianiuc.

În perioada când era consilierul lui Vlad Filat, Dumitru Alaiba a fost administratorul unei pagini de troll peledemiste, „Jios Aliansul”, pagină pe care o administra chiar din clădirea Guvernului Republicii Moldova. Alaiba a mai fost începând cu anul 2009, Șef-adjunct al Cancelariei de Stat. În anul 2012, Vlad Filat îl promovează pe Alaiba în funcția de Consultant în oficiul Prim-ministrului, iar în 2013, actualul deputat PAS este numit deja de către Vlad Filat în funcția de Șef al Secretariatului Consiliului Economic al Prim-ministrului.

Presa a scris că Dumitru Alaiba, autodeclarat luptător pentru demnitate și adevăr, a fost angajat la Cancelaria de Stat prin încălcarea legii.

Dumitru Alaiba, biroul lui Dumitru Alaiba, PAS, fractiunea PAS, consilierul lui Vlad Filat, troll din Guvern, troll, trolling, Jios Aliansul, Alaiba Filat

 

Total
0
Shares
Total
0
Share