Alte știri

(VIDEO) Reconstituirea omorului adolescentei de doar 16 ani: ”Am omorât-o, iar după asta am mers și am servit o bere”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Am omorât-o, iar după asta am mers și am servit o bere. Este declarația tânărului de 18 ani care și-a omorât cu sânge rece iubita, scrie Publika.md

Bănuitul împreună cu magistrații și procurorii s-au întors la locul faptei și au reconstituit totul cum a avut loc.

Imaginile video au fost oferite redacției Publika.md de către o sursă apropiată anchetei.

Maia Sandu a distrus Blocul ACUM și are o încăpăținare pionerească ”Doar eu”, susține un fruntaș al PPDA

În timpul reconstituirii faptei, tânărul a arătat pe un manechin cum și-a omorât iubita și unde i-a aplicat loviturile cu cuțitul.

„După asta am ieșit din cameră, am încuiat ușa. M-am dus la magazin și am servit o bere cu un băiat”, a declarat acesta.

Bănuitul spune că a înjunghiat minora în abdomen și a părăsit locul faptei. Mai mult, din imaginile video se vede că în odaia unde a avut loc crima sunt sticle cu băuturi alcoolice.

Totodată, miercuri, la Curtea de Apel Chișinău va avea o nouă ședință de judecată, în care magistrații vor decide dacă bănuitul va fi cercetat penal în continuare sub arest sau în stare de libertate.

Amintim că acum o săptămână, cadavrul fetei de 16 ani a fost găsit de către poliţişti într-un apartament din cartierul Telecentru al Capitalei. Minora era dată dispărută de câteva zile.

În urma investigațiilor, s-a stabilit că adolescenta a fost înjunghiată cu un cuţit de bucătărie de către iubitul ei de 18 ani. Totul s-a întâmplat din cauza unei scene de gelozie. Ieri, învinuitul a primit 30 de zile de arest preventiv.

Magistraţii de la Judecătoria Chişinău au admis integral recursul procurorilor. Menţionăm că tânărul şi-a recunoscut vina şi le-a spus anchetatorilor că regretă cele întâmplate.

Dacă i se va demonstra vinovăţia, acesta riscă până la 20 de ani de puşcărie sau chiar detenţie pe viaţă.

Unul dintre cei mai de încredere oameni ai lui Vlad Plahotniuc trece de partea Maiei Sandu și anunță că o va vota

loading...

Comments are closed.