VIDEO // Scene de groază: Un bărbat și-a omorât, la beție, amicul de pahar

 

Un bărbat de 32 ani din raionul Telenești este suspectat de omorul amicului său. Cazul a avut la 22 mai, iar polițiștii au fost sesizați de o locuitoare a satului Dumbrava. Aceasta a spus polițiștilor că între cei doi s-a iscat un conflict, care a generat în bătaie, transmite Telegraph.md

Medicii, care au fost alertați, au constatat decesul bărbatului, care s-a dovedit a fi în vârstă de 32 de ani din Rezina.

„Suspectul a fost escortat la IP Buiucani pentru audieri. Acesta și-a recunoscut vina, declarând că locuiește împreună cu victima într-o locuință pe care o închiriau. În seara zilei de 22 mai, aceștia au consumat băuturi alcoolice, ulterior între ei s-a iscat un conflict care a generat în bătaie. În timpul altercațiilor suspectul a îmbrâncit victima, care a căzut jos lovindu-se cu capul de un scaun”, au precizat polițiștii.

Totodată, s-a stabilit că bărbatul nu este la prima abatere, anterior, fiind judecat și era anunțat în urmărire penală de IP Telenești.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii și riscă închisoare de la 12 la 15 ani.

Citește și: Următoarea ședință în formatul 5+2 va avea loc la Chișinău și Tiraspol

Total
0
Shares
Total
0
Share