Alte știri

VIDEO // Ultima „modă” lansată de influencerii social-media: bronzarea perineului la soare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cel mai nou trend al celor pasionați de „wellness“ este bronzarea pelvisului sau cum o numesc influencerii „bronzarea perineului“, conform New York Post.

„În doar 30 de secunde în care primești razele Soarelui pe fundul tău vei primi mai multă energie decât ai primi într-o întreagă zi în care stai afară îmbrăcat“, spune un astfel de influencer, pe nume Ra al Pământului.

Într-un filmuleț care a devenit viral, adunând peste 35 000 de vizualizări, el gesticulează în direcția Soarelui în timp ce trei bărbați dezbrăcați se întind, își pun fundurile în direcția Soarelui și scot sunete de plăcere.

Ra al Pământului spune, citând-ul pe Dr. Stephen T. Chang, că această practică poate menține zona „sănătoasă și fără germeni“.

„30 de secunde de lumină solară injectată direct în orificiul anal este echivalentul statului în Soare o întreagă zi“, mai spune un alt influence, Troy Casey.

O femeie din California spune nu doar că „înghițirea de vitamina D cu fundul“ nu doar că o ajută să doarmă mai bine, dar îi echilibrează și hormonii.

„În ultimele săptămâni, am inclus bronzarea fundului meu în rutina zilnică“, declară Meagan cea metafizică alături de o imagine în care apare complet goală pe o stâncă. Meagan spune că a aflat de bronzarea anusului prin studiul Taoismului și că a renunțat ceașca de cafea zilnică pentru a face acest lucru în fiecare dimineață.

Fenomenul a devenit cunoscut în mediul online după ce un utilizator a postat pe Twitter imaginea cu Meagan și a obținut peste 84 000 de like-uri.

 

View this post on Instagram

 

The original Butthole sunning video! 🤘🌞🤘 Bum Sunners: @jamesoncamden @wildtreeman Tashi

A post shared by I am Ɍ Δ:Human Teacher/Student (@ra_of_earth) on

Chiar și actori renumiți la Hollywood au început să folosească această practică. Shailene Woodley, o tânără actriță și activistă a recunoscut că și ea folosește această tehnică.

„Îmi place să-i dau vaginului meu niște vitamina D“, a declarant Woodley pentru The Gloss în 2014.

Medicii nu sunt, însă, foarte convinși de eficiența acestei practici. „Nu există nicio dovadă că a te bronza în acest fel are vreun efect asupra sănătății mentale sau fizice“, spune Dr. Diana Gall, o doctoriță din Marea Britanie. Gall sugerează că există moduri mai sigure și mai bune de a îți obține doza zilnică de vitamina D și că nu există vreun beneficiu direct din bronzarea anusului.

Citește și: VIDEO // Nou moment JENANT cu Cybertruck-ul TESLA. Reacţiile americanilor după ce a lovit un indicator

 

loading...

Comments are closed.