Alte știri

VIDEO // Un bărbat condamnat pentru trafic de droguri s-a ascuns de poliție într-un bloc din capitală. A fost nevoie de intervenția pompierilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat, căutat de oamenii legii, a fost reținut cu ajutorul pompierilor. Incidentul a avut loc săptămâna trecută, în data de 17 iunie, într-un bloc de locuință din capitală, informează Deschide.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Solicitată telefonic Svetlana Scripnic, ofițer de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.md că este vorba despre un bărbat de 35 ani, care era condamnat, pentru circulația drogurilor în proporții deosebit mari, la 8 ani și 6 luni de pușcărie.

Acesta se ascundea într-un bloc din capitală și nu dorea să deschidă ușa, din acest motiv la fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor care au deblocat ușa, iar individul, ulterior, a fost reținut.

Totodată, este de menționat că în perioada 14 iunie – 20 iunie, de către angajații Poliției Capitalei au fost reținute 79 de persoane, dintre care 45 de persoane au fost reținute pentru comiterea diferitor genuri de infracțiuni și se eschivau de a se prezenta la organul de urmărire penală, iar 34 persoane ca debitori de stat.

Citește și: Scuarul Consiliului Europei din sectorul Buiucani al capitalei va fi reabilitat

loading...

Comments are closed.