Alte știri

VIDEO // Un bărbat de 34 de ani, cercetat penal pentru comiterea unui furt din debara

Pinterest LinkedIn Tumblr

A furat mai multe bunuri casnice dintr-o debara, iar apoi a fugit de la fața locului, transmite Telegraph.md, cu referire la Echipa.md

Polițiștii a fost sesizați în seara de 23 noiembrie de către un bărbat care a comunicat că i-au fost furate bunuri materiale din debara amplasată pe strada Belgrad din sectorul Botanica al capitalei. La fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La locul faptei, în cadrul cercetărilor polițiștii au stabilit că, un individ a pătruns în debara ce se află în subsolul blocului de locuit prin deteriorarea lacătului, de unde a sustras mai multe bunuri materiale. Suma prejudiciului care i-a fost cauzată proprietarului a fost estimată la 4 500 de lei lei.

Pe caz a fost pornit un dosar penal în baza art.186 C.P

Ofițerii de investigație și urmărire penală a inspectoratului imediat au dispus un șir de măsuri pentru a identifica și reține făptașul în comiterea infracțiunii.

Astfel în urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 34 de ani, locuitor a capitalei, anterior judecat pentru infracțiuni analogice.

Actualmente el este cercetat pentru furt în stare de libertate iar conform legislației pentru fapta comisă el riscă amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Citește și: VIDEO // Riscă până la 20 de ani de închisoare pentru omor. Mărturiile suspectului

loading...

Comments are closed.