Alte știri

VIDEO // Un bărbat recent eliberat din închisoare și rămas fără adăpost a prădat mai multe biserici din Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii din Strășeni în comun cu cei din cadrul Direcției investigații criminale a INI, sub conducerea procuraturii Strășeni, pe parcursul unei luni, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 44 de ani, care a comis mai multe furturi din lăcașurile sfinte, transmite Telegraph.md

Bărbatul, originar din orașul Chișinău, la moment nu avea un loc stabil de trai, fiind eliberat din detenție în luna februarie anul curent, unde își ispășise pedeapsa pentru infracțiuni analogice. Suspectul practica activitatea infracțională mai mult în raioanele din centrul țării.

În perioada documentării acesta a pătruns în zece biserici din raioanele Străşeni, Ungheni, Hînceşti și Rezina, de unde a sustras produse alimentare și mijloace bănești. Potrivit estimărilor, valoarea bunurilor sustrase se ridică la peste 30 de mii de lei.

Actualmente au fost inițiate mai multe cauze penale, iar bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore.

La moment se petrec acțiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigaţii, în scopul acumulării materialului probatoriu şi stabilirii implicării bănuitului în comiterea altor infracţiuni comise pe teritoriul ţării.

Citește și: Cultivau plante de cânepă, iar ulterior preparau droguri și le vindeau. Șase bărbați au fost reținuți

loading...

Comments are closed.