Social

VIDEO // URMĂRIRE ca în filme: Doi minori au pus pe jar poliția, furând o mașină la Bălți, și ajungând la Pervomaisc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Urmărire ca filme, începută la Bălți și finalizată la Pervomaisc. Și asta după ce doi minori, de 16 și, respectiv 17 ani au furat o mașină și s-au pornit la plimbare.

Băieții au pus pe jar atât poliția de la noi cât și pe milițienii din regiunea transnistreană. Imagini cu momentul urmăririi au fost postate pe un site din stânga Nistrului.

Potrivit informațiilor preliminare, polițiștii de patrulare din Bălți ar fi observat mașina care se deplasa haotic pe una dintre străzile orașului, și prin urmare s-au luat după ea. Șoferul însă nu a oprit la somațiile polițiștilor, ci a apăsat pe accelerator. După câteva ore de întreceri, mașina a trecut în regiunea transnistreană prin postul vamal din satul Bâcioc. Ulterior, și milițienii din stânga Nistrului s-au alăturat urmăririi. În cele din urmă, milițienii de la postul vamal Pervomaisc, anunțați din timp despre mașina care se apropie de ei au întins pe șosea o bandă cu ținte. Când a trecut peste ele, roțile mașinii s-au spart.

 În cele din urmă, minorii au fost încătușați. Aceștia s-au dovedit a fi originari din Bălți. Acum, ei vor fi cercetați penal pentru răpirea unui automobile. Dacă vina le va fi dovedită, băieții ar putea ajunge după gratii.

Citește și: Platforma „eu.chisinau.md”: o modalitate simplă și rapidă de a informa autoritățile despre problemele din Chișinău

loading...

Comments are closed.