Sport

VIDEO // Wozniacki și-a luat ADIO de la carieră

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jucătoarea daneză Caroline Wozniacki a spus  vineri dimineață adio Australian Open și lumii tenisului.

Wozniacki a fost învinsă în turul trei de la Melbourne de către tunisianca Ons Jabeur, iar acesta a fost ultimul său meci în circuitul WTA, informează Cotidianul.ro.

A fost 7-5, 3-6, 7-5 pentru jucătoarea din Tunisia.

“A fost o călătorie minunată. Este potrivit că ultimul meu meci a fost unul de trei seturi şi că mi-am încheiat cariera cu o greşeală de forehand, acestea sunt lucruri la care am muncit toată cariera”, a glumit Wozniacki la final.

Caroline Wazniacki, locul 36 WTA, şi-a încheiat cariera la vârsta de 29 de ani, la Australian Open, așa cum anunțase încă de anul trecut.

“Aş vrea să le mulţumesc fanilor, susţinerea pe care o simţim pe teren este incredibilă. De asemenea susţinerea familiei mele, în special a tatălui meu, care m-a antrenat în toţi aceşti ani… De obicei nu plâng, scuze, acestea sunt momentele special de care îmi voi aminti. Sunt foarte fericită, sunt pregătită pentru capitolul următor”, a mai spus daneza, zâmbind printre lacrimi.

Daneza a câştigat 30 de titluri WTA în carieră, a ocupat poziţia de lider mondial 71 de săptămâni şi a obţinut peste 35 de milioane de dolari din tenis. Are un singur Grand Slam în palmares: Australian Open în 2018.


Citește și: VIDEO // Conor McGregor i-a dat K.O. lui Donald „Cowboy” Cerrone în doar 40 de secunde

loading...

Comments are closed.