Social

Viorica Dumbrăveanu s-a întâlnit cu Ambasadorul Franței, căruia i-a mulțumit pentru dispozitivele donate Spitalului Clinic Municipal Nr.1

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a avut astăzi o întrevedere cu Pascal Le Deunff, Ambasadorul Franței în Republica Moldova, în cadrul căreia au discutat despre situația epidemiologică în ambele țări și au făcut un schimb de informații privind gestionarea pandemiei COVID-19.

Viorica Dumbrăveanu și-a exprimat recunoștința față de poporul francez, pentru implicare și solidaritate cu Republica Moldova în lupta cu infecția COVID-19, mulțumind pentru donația acordată Spitalului Clinic Municipal Nr.1 „Gheorghe Paladi”, sub forma a două dispozitive de monitorizare a semnelor vitale ale pacienților în stare medie și gravă.

Oficialii au convenit asupra unei colaborari la fel de eficiente pe viitor, atât pe prevenirea și controlul pandemiei, cât și în domeniul transplantului, medicamentului și realizarea schimbului de experiență în domeniul sănătății.

Citește și: Viorica Dumbrăveanu a prezentat rezultatele țării noastre în asigurarea respectării drepturilor persoanelor cu dizabilități

loading...

Comments are closed.