Politic

Vlad Filat a depus un buchet de trandafiri albi la Ambasada SUA: Suntem solidari cu poporul american

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, când Statele Unite ale Americii și întreaga comunitate internațională comemorează 19 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001, președintele PLDM, Vlad Filat, și candidatul liberal-democrat la funcția de președinte al Republicii Moldova, Tudor Deliu, au depus un buchet de trandafiri albi la Ambasada SUA la Chișinău.

Vlad Filat: „Maia Sandu a fost proiectul meu care mai apoi s-a unit cu Igor Dodon”

Acum 19 ani, în urma atacurilor sinucigașe coordonate de Al-Qaeda, aproape 3000 de oameni și-au pierdut viața, majoritatea fiind civili, inclusiv cetățeni din 90 de țări. A fost una din cele mai mari tragedii care a marcat începutul acestui mileniu și, totodată, un imbold pentru toate țările democratice de a-și uni eforturile în lupta cu terorismul.

”Suntem solidari cu poporul american și aducem omagiul nostru tuturor victimelor acestei tragedii”, a transmis Vlad filat, președintele PLDM.

Avertisment DUR din partea liderului liberal-democrat pentru Maia Sandu: Dacă nu o să înceteze să atragă primarii PLDM în partidul său, atunci Filat va chema primarii PAS „înapoi acasă”

loading...

Comments are closed.