Politic

Vlad Filat a suferit de CANCER: „Acum mă simt bine”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vlad Filat a recunoscut că a suferit de cancer în timpul detenției sale. Declarația a venit în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari. În același timp, politicianul nu a vrut să ofere detalii, transmite Telegraph.md, cu referire la TV8.md

Totodată, liderul PLDM a explicat că anume din această cauză la ieșirea din Penitenciarul nr. 13 a declarat că nu intenționează să se implice în politică.

Analist politic de la București: Eșecurile din ultimii ani și-au pus amprenta pe imaginea Maiei Sandu. Igor Dodon pornește cu prima șansă

„Diagnoza a fost cancer. Mă bucur că dincolo de pușcărie am făcut față și acestei încercări, am permisiunea medicilor să am viață plină și activă. Asta s-a întâmplat după un tratament mai complicat”, a menționat Filat.

De asemenea, acesta a mai declarat că condițiile în închisori sunt inumane: „Eu nu am stat doar într-o celulă, am stat și în subsoluri. Imaginați-vă într-o celulă de opt metri să stai tot timpul singur”, a conchis acesta.

Amintim că, Vlad Filat a fost condamnat în 2016 la 9 ani de închisoare. Fostul premier a fost învinuit de trafic de influenţă şi corupere pasivă.

Avertisment DUR din partea liderului liberal-democrat pentru Maia Sandu: Dacă nu o să înceteze să atragă primarii PLDM în partidul său, atunci Filat va chema primarii PAS „înapoi acasă”

loading...

Comments are closed.