Lifestyle

Will Smith riscă şase luni de închisoare şi o amendă de 100 000 dolari dacă Chris Rock depune plângere pentru agresiune

Pinterest LinkedIn Tumblr

Chris Rock mai are la dispoziţie şase luni pentru a depune plângere şi dacă va face acest lucru, Will Smith se va confrunta probabil cu şase luni după gratii şi o amendă de până la 100.000 de dolari, transmite Wionews, citat de Mediafax.ro

Ce părea să fie iniţial un moment de spectacol regizat pentru a mai binedispune opinia publică în contextul actual extrem de tensionat s-a dovedit a fi un act real de agresiune.

Actorul Will Smith, unul dintre câştigătorii premiilor Oscar de la ediţia nr. 94, l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock pentru o glumă exagerată. Majoritatea actorilor au râs, dar Will Smith nu a gustat gluma lui Chris Rock care îi ironiza nevasta, pe actriţa şi cântăreaţa Jada Pinkett Smith care suferă de alopecie (o afecţiune care provoacă căderea în întregime a părului de pe scalp).

Chris Rock s-a adresat soţiei lui Will Smith, spunându-i„Jada, te iubesc. G.I. Jane 2, abia aştept să-l văd.”

Pentru informare, G.I. Jane este un film lansat în anul 1997, cu Demi Moore în rolul unei femei rase în cap care efectuează serviciul militar pentru a face parte dintr-o echipă de infanterie, iar celelalte personaje de sex masculin se aşteaptă ca ea să eşueze.

Will Smith a râs forţat alături de ceilalţi actori aşezaţi la locurile lor, dar şi în acelaşi timp, vizibil nervos, s-a ridicat în picioare, s-a dus spre Chris Rock şi l-a pălmuit.

În timp ce actorul s-a întors la locul său, Chris Rock a continuat să facă glume pe ton vulgar:

”Uau, Will Smith tocmai m-a lovit de a scos ra**tul din mine”

Will Smith a strigat nervos către Chris Rock tot pe un ton vulgar: „Nu mai pronunţa numele soţiei mele cu gura ta fu**cioasă!”

Gluma ofensatoare cu caracter discriminatoriu a comediantului Chris Rock ar fi fost probabil mult mai criticată de opinia publică pe social media dacă nu ar fi fost eclipsată de actul de agresiune al actorului Will Smith.

Will Smith şi-a cerut ulterior scuze comediantului şi celorlalţi actori care au asistat la incidentul violent după ce a ţinut discursul în urma primirii Premiului Oscar pentru Cel Mai Bun Actor. „Dragostea te face să faci lucruri nebuneşti”, a declarat actorul în timp ce plângea.

Latestnews scrie că la scurt timp după ce incidentul a fost difuzat, a devenit un subiect fierbinte pe reţelele de socializare. Cea mai adresată întrebare despre acest eveniment a fost dacă Will Smith este în închisoare. Deoarece acest lucru ar fi considerat act de agresiune , da, Will Smith ar putea ajunge la în închisoare.

Dar, din fericire pentru Will Smith, Rock nu a depus încă un raport la poliţia din Los Angeles pentru a-l acuza de agresiune. Chris Rock mai are la dispoziţie şase luni pentru a depune plângere şi dacă va face acest lucru, Will Smith se va confrunta probabil cu şase luni după gratii şi o amendă de până la 100.000 de dolari, transmite Wionews.

Dar şi Chris Rock ar putea risca să nu mai fie gazda evenimentului de decernare a premiilor Oscar la ediţiile viitoare din cauza glumei ofensatoare.

În Statele Unite ale Americii, din cauza unor glume ofensatoare făcute în spaţiul public sau în spaţiul online, glume care pot ofensa/discrimina ndivizi pe seama culorii pielii, sexului, orientării sexuale, religiei, limbii, etniei, handicapului, bolii şi mai nou, pe seama podoabei capilare sau lipsa ei, multe personalităţi din lumea cinematografiei s-au trezit cu contractele încetate.

loading...

Comments are closed.